βραδιά acts ανιχνευτές πρόσκοποι ψυχικού
Δράση Κοινότητα Λέσχη

Βραδιά Acts της Κοινότητας

Η Βραδιά Acts πήγε τέλεια!

Η σκληρή δουλειά που ρίξαμε για το στήσιμο και την οργάνωση απέδωσε και ελπίζουμε όσοι ήρθαν να έφυγαν χορτάτοι από μουσικές, σκετς και φαγητά!

Το πρόγραμμά μας ξεκίνησε με σκετσάκια αυτοσχεδιασμού, με τη βοήθεια του κοινού και συνεχίστηκε με το πολυαναμενόμενο food fight… Στο food fight οι διαγωνιζόμενοι έβαλαν τα δυνατά τους, αλλά τα hot dogs τους έπεσαν βαριά και ο νικητής δεν είχε μεγάλη διαφορά από τον ηττημένο.

Έπειτα προβλήθηκε ένα διαφημιστικό βιντεάκι από τις δράσεις της Κοινότητάς μας, και κάπως έτσι καταλήξαμε μετά σε ένα αστείο stand-up από τον ανιχνευτή Κώστα (aka Μπου) που μας έδωσε μαθήματα ζωής για το πως να υπομένουμε τη Μεγάλη Παρασκευή.

Στη συνέχεια, ανεβήκαν στη σκηνή διάφορα μουσικά σχήματα της Κοινότητάς μας, το ένα μετά το άλλο. Ξεκινώντας με χαλαρά τραγούδια με γιουκαλίλι και κλασικές κιθάρες, το επόμενο γκρουπάκι ανέβηκε με ενισχυτές και drums, και στο τέλος, κατόπιν απαίτησης του κοινού για encore, ξαναβγήκαν στη σκηνή οι ανιχνεύτριές μας με τις κιθάρες τους.

Και εκεί που παίζαν την τελευταία συγχορδία, άρχισε η βροχή που είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι θα γλυτώναμε. Και ενώ κάποιοι μαζεύαμε γρήγορα γρήγορα ηχεία, φώτα και φαγητά, οι προσκεκλημένοι μας καθίσαν εντός της λέσχης για να παρακολουθήσουν την προβολή της βραβευμένης ταινίας μας για την ΠΑΠΕ.

Με τη βροχή να μην κοπάζει, σύντομα μείναμε μόνοι μας, ευχηθήκαμε χρόνια πολλά στον Αντρέα και στη Ματθαία, κάναμε την αξιολόγηση της δράσης μας, είπαμε και δυο-τρεις-δέκα βλακείες μέχρι να νυστάξουμε και πέσαμε για ύπνο…

 

Ευχαριστούμε πολύ όσους ήρθαν και στήριξαν την προσπάθειά μας, όσους ανέβηκαν στη σκηνή και όσους χειροκροτούσαν, όσους βοήθησαν στο στήσιμο και στο ξεστήσιμο, αλλά και στην οργάνωση, και τέλος ευχαριστούμε και το Φούρνο Σαχινίδη που μας προσέφερε τα ψωμάκια για τα hot dog μας!

Θα τα ξαναπούμε σύντομα! 😀